27 helmikuuta, 2014

Laukkapiruetteja

Tänään olin pitkästä aikaa Pokerin selässä. Taino oikeastaan kunnolla pitkästä aikaa. Kävin jo maanantaina sen selässä, mutta tulin nopeasti alas. Maanantaina mikään ei onnistunut ja turhauduin ja luovutin, mutta tänään sovittiin meneväni uudestaan hevosen selkään ja laitettiin pelhamit. Näin kokonaisuutena tunti meni ihan älyttömän hyvin. Pokeri hakeutui vähän kuolaimen alle, mutta sain ratsastettua sitä paremmin kuin yleensä ainakin mielestäni. 
 Tehtiin Pokerin ylläpitäjän kanssa diili, että käyn kerran viikossa ratsastamassa Pokerilla. Hyvä niin, en olisikaan halunnut kokonaan luopua Pokerista. Musta tuntuu, että oon vaan super onnekas näiden kahden upeen hevosen kanssa.


Alkuun tehtiin ravissa lisäyksiä, kun haluttiin hevonen auki lavoista saakka ja ottamaan pitkää askelta. Mielestäni tämä oli yksi parhaimmista ratsastuskerroista Pokerin kanssa. Ravissa sain avut läpi, mutta tappelin sen rullautumisen kanssa. En vaan tiedä mitä kirjoittaa. Lisäyksiä ja hyvää ravia saatiin kumminkin aikaiseksi. 

Sitten vielä laukkaa. Aluksi en osannut ollenkaan istua Pokerin laukassa, kun olin tottunut jo Romantikan isoihin liikkeisiin. Nauroin siis jonkun aikaa, kunnes ryhdistäydyin ja rupesin työskentelemään. Alkuun mietin, että olisin lisännyt laukassakin. Selkäni vuoksi en sitten edes ehdottanut sitä kuvaajalle/ opelle. Mutta sainkin toisenlaisen idean opelta, kun Pokerissa oli niin paljon virtaa niin kokeillaan koottua laukkaa ja sitä kautta laukkapiruetteja. Uskokaa tai älkää, mutta se melkeen onnistu!! 1/4 osa jäi vajaaks, kun hepalta loppu lihakset ja no en usko että kapasiteetti, mutta lihakset joo. Molempiin suuntiin tuli muutama tosi hyvä yritys. Kukapa olisi uskonut meistä tälläistä.


Loppuun vielä työskentelin ravissa, hain takajalkoja ja yritin saada vähän lennokkuutta ja ihan vaan pidemmällä kaulalla eteenpäin. Ekassa kuvassa Poksu on vielä liian lyhkänen, mutta tokassa mennään jo rennommin. Ihana heppa.

Huomenna meen Romantikalle ja ehkä sunnuntaina. Pitäis nyt vaan saada omistaja kiinni, haha en haluu olla mikään kaamee kyselijä oon joutunu kauheesti varmisteleen asioita ja nyt kun on muutenkin vähän erikoisempi tilanne hevosen kanssa. No kuhan tässä pääsee käyntiin niin hommista tulee varmempia ei tarvii kysellä niin paljoo, mutta en vaan haluu mokata tätä ainakaan noin kivan hevosen kanssa.


-Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti