29 syyskuuta, 2014

Haastan teidät: Keho kuntoon kuukausi

Toisessa blogissani on menossa kyseinen haaste johon on tarkoitus saada mahdollisimman monta osallistujaa teistä bloggaajista ja miksei lukijoistakin! Lisäohjeet www.wilmaheidi.blogspot.fi 

KKK=Keho Kuntoon Kuukausi. Sain idean ja inspiraation, joka on kytenyt mulla oikeastaan jo viimeisen vuoden ajan. Siitä asti, kun aloitin kuntosalilla käymisen halusin saada kroppani ja samalla mieleni parempaan kuntoon. Kiitän suuresti blogeja, jotka inspiroivat minut tähän. PolishedxPink ja Memories of Life
No mistä KKK sitten tulee? no ihan vaan siitä, kun etsin idealleni jotakin symboolia ja helposti muistettavaa lyhennettä. Koitankin nyt saada teidät kaikki mukaan tekemään elämästä vieläkin paremman makuista ja freesimpää. Elikkä nyt peput treeniin ja hikivirtaamaan.


Aikaväli olisi 1.10.2014-1.11.2014 tietysti halutessaan voi vaihtaa lopetus päiväksi vaikka jouluaaton itselläni projekti kestää vuodenloppuun asti eli 1.1.2015
KKK:hon sisältyy.. Viikossa yksi tilanne postaus eli kerrotaan tiivistetysti miten viikon parannukset eli liikunnat ja syömiset ovat menneet. Postauksessa voi olla mukana myös jokaisen omaa kädenjälkeä eli vaikka videota treeneistä tai lenkiltä, mitä ikinä tekeekin. Samalla toivon pohdintaa onko huomannut mitään eroa entiseen oloonsa.
Joka viikko tulee aina jokin asia, mikä tulee kertoa omassa KKK postauksessaan. Esimerkiksi mikä teki iloiseksi tänään, mitä musaa kuuntelette treenin aikana, mikä on suosikki terveys ruokanne.
Tavoitteet on jokaisella omat ja henkilökohtainen terveempi elämä olisi päämääränä. Joillekkin tämä meinaa säännöllisempiä ruokailuja, jollekkin liikunnan lisäämistä, toiselle taas herkkujen vähentämistä. Tavoitteita on niin monia jokaiselle varmasti löytyy joku.
Palkinnon minä kustannan henkilökohtaisesti itse, mikäli tulee tarpeeksi osallistujia (vähintään 30). Lupaan, että palkinto on tämän arvoinen.



13 kommenttia:

  1. Tää on ihan sikakiva blogi! Kuvatkin on upeita ja ulkoasu!

    http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Jees, kävin ilmoittautumassa KKK:n mukaan ;) Ihana banneri muuten ja kirjoitat blogiin jotenkin mukaansa tempaavalla tavalla! Jatka samaan malliin! ;)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi sun kummatkin blogit on super kivoja! :) Ihana idea tää KKK-haaste ja osallistuisin itsekkin, mutta aika ei oikeen riitä. Kirjotat tosi hyvin ja nää kuvat on aivan upeita! Ensimmäistä kertaa olen blogisi puolella ja löysin heti kaiken oleellisen sivupalkeista. Mahtavaa huomata, että panostat postauksiisi ja muutenkin blogiin, jatka samaan malliin! :)

    http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja jos nyt et ehdi niin koska vaan sitten kun tilanne antaa myöden niin kanattaa kokeilla! :)

      Poista
  4. Mä ainakin oon meidän blogin kans mukana, katotaa jos saatais toi Janinaki innostumaan (; liisijanina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee, noi pää jutskat on tuol toisen blogin puolella sitte kuten kaikki haasteet ym. :)

      Poista
  5. Osallistuin myöskin Elämäni valttikortti-blogin kommentointihaasteeseen, josta yhtenä kommentoitavista blogeista päädyinkin tänne! Olenkin seuraillut tätä blogia jo jonkin aikaa, mitä ennen katselin videoitasi youtubessa. Tässä blogissa vetää puoleensa monikin asia - laadukkaat kuvat (satunnaisesti videot), mielenkiintoinen ja selkeä teksti sekä tarkkaan harkitut erikoispostaukset. :)

    Tosi kiva tämä KKK-idea! Itse en ehkä rohkene blogin puolella lähteä tähän mukaan, mutta terveellisemmät elämäntavat olisi kyllä aiheellisia tälläkin puolella ruutua. Ehkäpä jään seuraamaan prosessia sivusta! :)

    VastaaPoista
  6. Olisin kiinnostunut tulemaan mukaan tähän juttuun. Haluaisin kuitenkin tietää, että haittaisiko, jos se ensimmäinen postaus ei tulisi buelä huomenna vaan toinen päivä. Kysyn, koska huomiseksi en kyllä ehtisi tehdä sitä.

    http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Voiko noita kuvia muuten käyttää omassakin postauksessa? :)

    VastaaPoista