04 marraskuuta, 2013

Ratsastus videoita kaksin kappalein ja muutoksen tuulia


Heippa kaikille! Teen pienen selostuksen elikkä nyt vaihdan postausten kuva/teksti asettelua. Teen tästälähin selkeät asiat ja niille selitykset ettei postauksista tulisi niin sekavia. Toivottavasti pidätte ajatuksesta. Sain iMovien toimimaan, joten videoita alkaa sataa. Huomenna mennään tallille taas.

Nyt selkoa yllä olevasta videosta. Se on siis tunnilta, jolla teimme lisäyksiä ja jolta julkaisinkin jo kuvat ja tekstit. Siltä tunnilta näin lyhyesti mieleen jäi hyvä fiilis, hauska Pokeri. Tehtiin lävistäjällä lisäyksiä ravissa ja laukassa. Mulle jäi kyllä pää asiassa mieleen vaan ravissa kokoaminen pehmeesti. Se on Pokerille tosi haastavaa, mutta se onnistuikin yllättävän hyvin. Ratsastus tossa videolla ei oo mitenkään erityisen nättiä. Naurattaa kattoa noita laukkaamisia. haha.

Yllä olevassa videossa minä ratsastan Jerinnalla ja Wilma Pokerilla. Wilmalla ja Pokerilla meni tosi hyvin. Wilmalla on hyvä käsi Poksulle. Se ei oo liian kova eikä liian pehmee. Wilman vahvuuksia on myös tuommoinen, että se ei hermostu vaan jaksaa yrittää ja yrittää vaikka hevonen olisi kuinka erimieltä. Etenkin Jojon kanssa Wilma väänsi tosi paljon ja sai tosi mukavan lopputuloksen. Nostan hattua sille suoritukselle. Minä menin siis Jerinnalla ja se tuntui tosi hyvältä varmaankin kun oli jo aamulla liikkunut. Mun tehtävänä oli taivutella hevosta ja pyytää sitä ravaamaan selän ja takajalkojen kanssa. Sama laukassa tietysti ja hallitusti. Yleensä Jerinna vaan kaahottaa ja puree kuolaimeen kiinni, mutta nyt se meni tosi kivasti niinkuin tuosta tunnista lähtien. Ratsastin siis viimeviikon loppuna. Näkemisiin!

-Heidi

2 kommenttia:

  1. Ylemmässä videossa hevonen näyttäis laukkaavan vähän turhan laiskasti ja pää on taivaassa. Ratsastaja hölskyy satulassa jatkuvasti ja se näyttää hevoselle tosi raskaalta. Ratsastajan pohkeet hakkaa jatkuvasti ponin kylkiä eikä näytä ratsastajan kantapäätkään pysyvän alhalla. Olisiko aika harjoitella istumaan syvällä satulassa ennen kun alkaa ratsastaa vaativammilla hevosilla kun tuo satulassa hölskyminen näyttää haittaavan hevostakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeks nyt vaan, ymmärrän kyllä kritiikkiä, mutta ylemmässä videossa on kaksi eri hevosta. Kaksi aivan erilaista hevosta. Ja kun ilmeisesti hevonen josta puhut ja ratsastaja eivät ole tämän blogin viralliasia ylläpitäjiä, niin toivoisinkin, että tuollaiset turhat kommentit jätettäisiin pois etenkään kun ei hevosia tunneta tai tulla NIMELLISENÄ asiaa kertomaan ja toiseksi miten meinasit ratsastajien kehittyvän jos ei mennä erilaisilla hevosilla, vaativammilla ja helpommilla. Tietääkseni kukaan ei ole mestari syntyessään, voi olla väärä luulo vai miten on?

      Poista