02 toukokuuta, 2015

Paavon selässä.

Arvatkaapas mitä! Tästä päivästä on tulossa videopostaus. Jipii, sateesta huolimatta Wilma uhrautui rypemään mun kanssa tuolla mudassa. Oli sen arvoista lopputulosta katsoessa. Mulla on nyt vapun ajan Paavo liikutuksen ja hoidon alla. Kuten eilen, niin tänäänkin hoidin siis ainoastaan Paavon. Mentiin vähän kävelemään tuonne metsään ja sen jälkeen mentiin rennosti pellolla. Hain vain tasaista tuntumaa ja rentoutta. Ei mitään sen suurempaa. Paavolla ratsastelua en sen kummemmin tänne analysoi, mutta toivottavasti se ei teihin vaikuta sen enemmin. 

Tallille tuli tänään kaksi mini shetlannin ponia. Ne on ihan hulvattomia. Kirjava ja musta pikkuponi. Käytiin leikkimässä niiden kanssa ja tietysti nappasin muutamat kuvat. Sen verran kerron vielä eilisestä, että pidin ratsastustunnin kahdelle näppärälle heppatytölle. Oli tosi kiva ilma, vaikka vähän tuulikin. Keskiviikkona olin korpikylässä ja ratsastin Konturalla. Se oli tosi mielenkiintoinen. Oikeastaan samanlainen ratsastaa kuin Hiski. Löysin niistä niin paljon yhteneväisyyksiä. Nimenomaan nopea käsi, pehmeys ja istunta. Alkutunnista olin hukassa, kun siirryin pikku Hiskistä isoon puoliveriseen, massiivisilla liikkeillä. Tunnin tehtävänä oli kolmi- ja viisikaariset kiemuraurat. Alkuun nopeat verkat ja sitten käynnissä viisikaarista. Hetken päästä ravissa. Kontura oli tosi hankala saada kuolaimelle, koska sillä oli sen verran rautaa suussa. Inhoan ratsastaa hevosta kuolaimen alla tai takana. Se on niin turhauttavaa ja tuntuu väärältä, koska hevonenhan pakenee siinä ratsastajan tuntumaa. Höh. Onneksi kuitenkin se tuntuma sieltä sitten tuli. Laukassa mentiin joku kaarista laukassa ja muut ravissa. Mulla ja Konturalla se ei niin hyvin alkuun onnistunut, mutta loppuakohden tuli ainakin yksi tosi hyvä pätkä. Annetaan kuvien puhua puolestaa. Näkemisiin.

Käykää tykkäämässä blogin Facebook sivusta! Tästä.


8 kommenttia:

  1. Millä koulutuksella pidät ratsastustunteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole virallista koulutusta, mutta ns. oppisopimuksella. Piia opettaa perusteet ja mulla on pohjalla useampia valmentaja koulutuksia ja lastenohjauskoulutuksia muista lajeista. Eli ei tuo opettaminen niin vierasta ole, vaikken koulua ole käynyt.

      Poista
  2. Oi sun blogilla on kyllä tosi Ihania kuvia ! Ja sit ku ne on noin hyvä laatusia ja isoja ni tosi kiva katella :)
    >http://hepolanbloggaajat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä menoa, tää taitaakin olla aika iso kaveri!

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus ja upea ulkoasu! :)
    Sait uuden lukijan!


    Milla / Waldgeistory

    VastaaPoista