09 helmikuuta, 2013

iloisia ja ei niin iloisia uutisia


Noni ekaks vähän selkoa kuvista. Ite en oo siis selässä. Olin kuvaamassa noita kahta torstaina. Pokeri ei oo paljoo muuttunu. Ehkä vähän lihakset lähteny. Sil ei ollu kauheen hyvä päivä. Se vaan juoksi kokoajan ja oli kuolainta vastaa, yritti hakeutuu kuolaimen alle. Mutta mitä enemmän ratsastaja pääs lämmittelemään niin sitä paremmin Pokeri liikku ja toimi. 

Sitten vielä ilosia uutisia sain kipsin eilen pois ja olin myös hevosen selässä 1,5h koulutunti korpparissa kangilla. Ei ollu kyllä mitään tuntumaa ja sen huomas. Mulla oli viel maha kipee ni ei ratsastamisesta tullu yhtään mitää. onneks tunnin viimenen puoltuntii oli jo paremman tuntusta. Tuntuma rupes tulee jo ja heppakin toimimaa. 

Sitten ikävempää. Mun ranteen tilanteesta ei oo selkoo ku 3 lääkärii sano et se ois ollu murtunu, mut yks sano ettei, joten se epäili jotai nivelside vammaa. No hekoheko ei paljoo naurattanu. En pääse pelaamaa lentopallookaa nyt ja plääh. Onneks saan sentä ratsastaa! No mul on ens viikon keskiviikkona yksityinen lääkäri, joka selvittää että mikä tätä vaivaa.

Mitäs sanoisitte linkkaa blogisi postauksesta?

-heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti