16 helmikuuta, 2013

selkeyttä hevos tilanteesta.


Ajattelin vähän selkeyttää teitä lukijoita mun ja Wilman hevostilanteesta. Idean siihen sain siis Joannan  ns. tämän blogin arvostelusta ja siinä tuli esille meidän hevostilanteemme, että onko meillä tosiaan 4 vuokrahevosta? Ja siis homma on vähän sekanen. 
Meillä on tällähetkellä 4 hevosta jotka on meijän ns vuokrahevosia. Paikka jossa me käydään on melko rento ja hyvän tuulinen, joten me mennään aina hevosilla, jotka sattuu oleen noista neljästä vapaana tai sitte mennään kaikki neljä. 
Välillä mukana sekottamassa pakkaa on myös tallin muita asukkeja, joilla me ratsastetaan jos omistajat näin pyytää. Näitä ns. Yksityisiä ollaan kokeiltu kolmea ja mun ois tarkotus nousta ens viikolla vielä yhden uuden selkään. On ollut myös puhetta eräästä nuoremmasta hevosesta, jota jompikumpi meistä kokeilisi.
Tietenkään ei saa unohtaa Korpikylän tuntihevosia! Mulla on nykysten siellä yks tunti viikossa.


Eli tiivistettynä mä meen Pokerilla lähes aina. Wilmalla vaihtelee, etsii sopivaa työskentely kumppania tulevaisuuden varalle. Zeta on ollut nyt Wilman makuun nii jospa niistä kahdesta sais parin. Hilma ja Jojo on sitte siinä rinnalla. 

-heidi

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Mikä kamera teil on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pää osa tän blogin kuvista on otettu canonin 7D:llä ja osa nikonin D3100

      Poista