01 huhtikuuta, 2015

Parane pian Aada!!

Otsikosta päätellen Aada on siis kipeä ja tällä kertaa ihan oikeasti. Viime viikolla se oli ollut tarhassa ja Piian katsoessa se oli ollut ihan kolmijalkainen. Eli se ei pystynyt varaamaan painoa ollenkaan vasemmalle takajalalle. Piia laittoi mulle sitten viestiä ja pelkäsi jalan olevan murtunut. Ei onneksi ollut poikki, kun Piia sitä kokeili. No toissapäivänä selvisi, että jalka ei ollut ainakaan murtunut. Huh! En tiedä miten olisin käsitellyt Aadan kuoppaan menon. Se on niin viaton. 

Eilen kuitenkin hoidettiin se Wilman kanssa ja kylmättiin kipeä jalka. Otettiin muutamat rakenne kuvat, niin nähdään sitten vähän kehitystä. Siistin myös harjaa ihan nopealla kädellä. Kuten huomaatte, Aada vaihtaa karvaa tosi tehokkaasti ja on muuten tosi makeen näkönen tuo kesäkarva! Pokerille käy kesäisin ihan sama juttu. Siitä tulee komeen näkönen kiiltävässä ja vaaleassa karvassa. Nyt toivotaan, että ell antaa hyvän ennusteen tammasta.

4 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kauniin näköistä tuo kesäkarva :) Mutta toivottavasti jalassa ei ole mitään pahempaa ja tamma tulee kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, harmittaa kun oli kovat odotukset Aadan suhteen. Kesäkarva on ihana!

      Poista
  2. Ihana Aada♥
    Toivottavasti sen jalka paranisi nopeasti.
    Blogisi muuten on kivaa luettavaa ja Hevoset ihania. Hiski ja Pokeri ovat jotenkin tehneet ulkonäöllään vaikutuksen minuun. Pokeri on siro, kaunis ruunikko ja Hiski jykevä rautias ♥

    Ps. Luin aikaisemman postauksen kommenteista, että aiot tehdä erikoispostauksen Hiskistä. En malta odottaa, sillä haluan tuosta hurmurista kuulla lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin pyyntöihin on vastattu. Nuo hevoset eivät voi olla hurmaamatta! Tervetuloa leirille tapaamaan meitä:)

      Poista