11 heinäkuuta, 2014

Huippu Hiski

Heippa. Mä oon palannut takasin ruoriin. Oltiin viime yö virossa ja palattiin tänään Suomeen. Kipukohtauksia en oo saanut nyt kuin kaksi! Jesjes. Tästä tää lähtee. Viron jälkeen lähdin siis tallille. Täällä viivyn maanantaihin mikäli mun massukka sen sallii. 

Tallille päästyäni hoidin parit hommat ja hain Hiskin. Tänään pääsin selkään! Hiski oli tosi hyvä. Sain sen rentoutumaan ihan alusta asti ja se kulki tosi nätisti koko tunnin. Tehtiin alkuun käynnissä vaan jokaiseen kulmaan ympyrä asetettuna ja lavat hallittuna. Ei siis aivan helppoa Hiskille. Kun tämä rupesi sujumaan otin jokaiselle sivulle pysähdykset. Nekin rupesivat onnistumaan pikkuhiljaa. Tämän homman onnistuttua vaihdettiin tietysti suuntaa ja tehtiin samat jutut molemmissa suunnissa. Sen jälkeen rupesin ravailemaan ja olin perusistunnassa. Tein pääty-ympyrää ja aina välillä menin kentänpoikki en siis uralla vaan keskemmällä toiseen päähän ja tein pääty-ympyrää. Suoraan meneminen oli selkeästi haastavampaa, kuin ympyrällä meno. Jouduin todella paljon tukemaan Hiskiä ulkoa ja sisää. Loppujen lopuksi nämäkin sujuivat ongelmitta.


Koska Hiski arkoi kavioitaan vielä aavistuksen niin mentiin pellolle nostamaan laukka. Tästähän tulikin hauskaa. Hiski yritti mukamas heittää mut alas selästä jatkuvasti ja laukan-nosto tuotti ongelmia. Työn ja taistelun jälkeen laukka nousikin sieltä! Kehuin Hiskiä valtavasti. Hienosti tehty. Huomenna menen Jerinnan ja Hiskin ja ehkä Pokerin. Jee jee! Heippa.



2 kommenttia:

  1. tässä ilmoittautuu aika epäaktiivinen ja vanha lukija, mutta yritän tässä ryhdistäytyä taas aktiiviseksi .. mutta tosiaan hyvältä näyttää Hiskin kanssa (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa! lukijat on tän bloggaamisen palkinto ja motivaatio :) kiitos!

      Poista