01 tammikuuta, 2014

Viimeisiä aploodeja vuodelle 2013 Tammikuusta kesäkuuhun

Heippa! Teen nyt postauksen menneestä 2013 vuodesta.Vuosi oli erittäin tapahtuma- ja myöskin tapaturma rikas. Kuinkas moni teistä muistaa blogin tai minun vuodesta? Nyt olisi mahdollisuus kysyä jos jokin asia jäi askarruttamaan. Kuvakollaasit antavat nyt pienen koosteen jokaisesta kuukaudesta ja mikäli niiden mukana heräsi kysymyksiä, niin kysy ihmeessä. Toteutan kysymyspostauksen vuodesta 2013. Jokaisen kuvakollaasin alapuolella on pieni selostus kuukauden tapahtumista. Hope u like!

KYSYMYKSIÄ VUODESTA 2013?



Tammikuu sujui kuvaillessa ja lähinnä hengaillessa. Neljäs päivä menin käymään lääkärissä jo kaksi kuukautta kipeänä olleen ranteeni kanssa uudelleen ja sieltä mukaan tarttui lasta ja lähete röntgeniin. Röntgen olikin puolentoista viikon päästä ja sieltä paljastui murtuma. Vasen ranteeni saikin kipsin. Kipsin piti lähteä kahden viikon kuluessa, mutta lopputulos olikin sitten kokonainen tammikuu.


Helmikuun toisella toisen viikon alussa sain kipsin ranteestani pois. Ja kuulin myös, että koko käsi ei pakolti ollut edes murtunut. No siirryttiin sitten yksityiselle ja odottamaan aikaa magneettiin. Helmikuun ajan otin takaisin kaikki ratsastukset mitä menetin tyhmän tammikuun aikana. Ratsastin Hilmalla kävin valmennuksissa ja rupesin keräämään ittelleni lihasta. Oli myös finlandia hiihdot, jota aina koko porukalla odotetaan.


Maaliskuu oli ihana kuukausi. Hevosteli täydestä sydämmestä ensimmäiset viikot ja etsin itselleni ylläpito hevosta ja yhden löysinkin. Täysveri-ruuna Masquerace. Haettiin hevonen Seinäjoelta asti, joka osottautui huonoksi valinnaksi. Rahaa meni ja hevonen osottautuikin rikkinäiseksi. Rakastuin Mattiin aivan täydellisesti enkä tainnut ratsastaa kuin muutaman kerran koko kuukautena. Kaiken muun ajan tallilla harjasin Mattia, leikin sen kanssa tai juoksutin sitä. Ranteeni magneetti oltiin otettu ja odoteltiin sitten lääkäriä.


Huhtikuu oli vaikea kuukausi. Jouduin luopumaan mun rakkaasta Matista. Onnekseni löysin itseni takaisin Pokerin selästä. Pääsin treenaamaan Pokerin kanssa kesää varten. Sain myös tietää, että ranteessani oli repeämiä, jotka vaativat leikkausta. Pääsin siis jonottamaan leikkaukseen. 


Toukokuun alussa kävin kerran ratsastamassa Jojolla ja sen jälkeen vuorossa oli odottamani ranneleikkaus, joka meni hyvin. En tarvinnutkaan kuudeksi viikoksi kipsiä, vaan kuuden viikon levon ja parantumisen. Erittäin iloinen uutinen siis. Koko kuukausi meni siis parannellessa ja odotellessa koulujen loppua. Kuvailin tosi paljon ja tässä ei nyt olekkaan paljoa hevoskuvia.


Kesäkuu ja alkoi loma. Loman alussa oli Power Cup jota menin siis katsomaan sairaslomani vuoksi. Sen jälkeen olikin jo Italian reissu saman lentopallo porukan kanssa. Italian reissu meni ihan päälaelleen, mun saadessa auringon pitsoksen sen kautta nestehukan ja siitä seurauksena lämpöhalvauksen. Vietin kaksi päivää sairaalassa tuona lomana. Italiasta tultua pääsin ratsastamaan ja parantelemaan itseäni ja vatsaani, joka alkoi oireilemaan Italiassa. Ja sitten loppukuusta tietysti Sweet sixteen! 16W.

Loput huomenna! Heittäkääpäs kysymyksiä!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti