24 joulukuuta, 2013

Ihanaa Joulua!

Ihanaa Joulua kaikille!
Minkäslaisia lahjoja saitte? Mulla meni ainakin kaikki nappiin! Kitaraa sun muuta tuli paketeista. Voin esitellä niitä teille, jos haluutte? Ihania joulun pyhiä, esteiden merkeissä tavataankin seuraavan kerran. Onko teillä toivepostauksia? Kertokaa ihmeessä jos on, toteutan niitä nyt lomalla.

 -Heidi

2 kommenttia:

  1. Joojoo esittele lahjat!! Viel videolla ku sais ne lahjojen esittelyt ni ois kiva :) sit kans jos voisitte tehä my dayn? Ku eiks teillä joskus ollu joku my dayn tapanen, ni semmonen samanlai ois kiva! jaaa sit semmoi missä listaisitte vaikka hööksin nettisivuilta teijä mielestä kivoimpia tuotteita, niin hevoselle ja ratsastajalle. Ja sitte jos voisitte kertoa jostain seuraavan vuoden tavotteista!! Niiku mitä suunnittelette vaikka keväällä tekevänne heppojen kanss, harjotteletteko jotain uutta juttua vai keskityttekö hiomaan vanhaa? Ei semmosta et, ei oo suurempia suunnitelmia, vaan haluun tietää
    myös niistä pienemmistä suunnitelmista! :) teillä on tosi kiva blogi, ja varsinki sä heidi oot niin ahkera ja hyvä tän blogin kanssa!! Hyvää joulua molemmille teille ja hepoille kans!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihanasta kommentistasi! :) Tää piristi ihan älyttömästi, kun oon paininut tän "pimeää" ongelman kanssa ja miettiny, että mistä postaisin. Noi mä aijon kyllä toteuttaa! Tosi hyvän kuulosia!
      kiitos vielä ja hyvät joulun pyhät!

      Poista