12 huhtikuuta, 2013

jos poni voi olla possu niin tämä on, mutta ihana sellainen

Noniin olin keskiviikkona korpparissa hyppelöimässä. Ja menin taas Casmeurilla. Poni on ihana! yks mun lemppareista. kuten kysymyspostauksessa sanoin. haha mut ei enää selityksiä mutta nyt tuli tää possu puoli ponista esiin. olin normaalisti verkkaamassa ja nostin siinä vasemman laukan ja yht äkkiä poni sinkasee täysiä eteenpäin ja pää alas. no ei siinä muutaku tiukat otteet ja poni hallintaan. huoh. no tää toistu usein ihan pelkästään käynnistäki ja pelkkä vinkaus kuulu ja sen jälkee pukkeja ja menoks.

meno näytti kutakuinkin tältä:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TKKzeHm0xp8

meijän hyppääminen oli ihan hullua. oli jumppa sarja ja kappas ensimmäisen esteen jälkeen liinat kiinni ja täysii eteenpäin. ei siinä muutaku yrittää pysyy selässä ja pidättää ponia. tätä jatku koko tunnin. aina joko röhkäsy tai ei mitään varotusta ja sitte pukkeja pyörimisiä ja lähtö. mutta onneks opin varautumaan ja sanomaan heti ei. huh. 
no mentiin lopuks vielä ulos ja siellä meni käynti ihan hyvin. lopuks ravattiin vielä vähän niin heti kun nostin ravin niin neljä jalkaa ilmaan ja pukki, jonka jälkee poni yritti lähtee juoksemaan. onneks pysyin kyydissä ja pidin cassun rauhassa. mutta nyt on selkä kipeenä.

kauhee selitys mutta videoo tästä kiukuttelusta mahdollisesti tulossa.

-heidi

2 kommenttia:

  1. Muuten tosi kiva blogi, mutta voisitte kirjoittaa isoilla kirjaimilla esim.
    Meijän hyppääminen oli ihan hullua.Oli jumppa sarja ja kappas ensimmäisen esteen jälkeen liinat kiinni ja täysii eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joop :D oon halunnu pitää kirjotustyylin aika rentona, mutta enköhän mä tuon vois korjata :D

      Poista