11 maaliskuuta, 2013

crazy horse


Otsikko Crazy horse viittaa pahasti Hilmaan. Se oli ihan pimee! syynä oli taas se että neiti pääs liikkumaan vasta klo 15 iltapäivällä. Ihan hölmö tamma, mutta silti ihana!
 Menin tallille sunnuntaina noin klo 14 ja sain tietää että meenkin Hilmalla, vaikka olin varautunu Pokerin kanssa touhuiluun. No eikun heppa sisälle ja kamat päälle. Laitoin Hilmalle gramaanit, jotta saatais pikkasen niskaa rennomaks ja tahtia hitaammaks. No se toimiki tosi hyvin laukkaan asti jollon otin gramaanit käsistä pois ja sidoin kaulalle. No laukkakin suju sen jälkeen tosi hyvin! Rauhallista ja hyvää laukkaa, tosin laukan nostoissa muutama pukki. Oon ylpee Hilmasta, sillä on ollut meinaan laukan kanssa ongelmia. 
Laukan jälkeen loppuravit ja loppukäynnit, jotka ei oikeen onnistunu. Loppu käynneistä ei tullut mitään Hilma yritti kokoajan ravata, stepata ja  tehdä kaikkea mahdollista. No sitten päätettin piian kanssa koittaa, että josko se energia loppuisi lumessa kahlatessa. Ei tietenkään. Hilma yritti lumessakin ravata ja, kun en antanu neidin ravata niin hän päättääkin rueta steppaamaan paikallaan ja yrittää nousta pystyyn. Siinä tapauksessa annoin ohjaa ja huusin että liiku et hyppää ja saman aikasesti pohkeita reilusti. Hilma pysy neljällä jalalla ja me palattiin kentälle silleen, että tulin selästä alas kävelemään. Hilman rauhotuttua annoin sille muutaman namin ja oltiin taas kavereita.

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti