14 huhtikuuta, 2014

I'm back!

Heipä hei! Tulin takaisin. Sain tämän kuukauden pidettyä lomaa hevosista ja pääsin ajattelemaan asioita enemmän. Tulin tulokseen etten voi olla ilman tätä harrastusta. Se on osa minua. Jatkan Multamäen tallin hevosten vuokrailua ja etenkin Pokerin vuokrausta. Meen lähi viikkoina hyppäämäänkin ja koitan saada kuvaajan, ellei Piia suostu kuvailemaan. Haluun vanhat hyvät ajat takasin! Minä ja Wilma yhessä tallilla hyvällä hengellä. No onneks kesä on tulossa.


Ratsastin eilen Jerinnalla ja se meni yllättävän hyvin taukoon nähden. Alkuun kävelin maastossa, kun tammalla näytti olevan sen verran virtaa. Maastossa tein väistöjä ja ravasin pikku pätkät. Kentällä työskentelin alkuun paljon käynnissä ja rupesin ravailemaan. Päätin sitten kesken harjoituksen, että siirrän olymppiat isoihin renkaisiin. Kuolain tuntu vähän kovalle tai Jerinna vähän varo sitä. Isoimmassa renkaassa se oli tosi hyvä jos vaan ite piti rennon käden. Pariin otteeseen huomasin jännittyväni etenkin laukassa.

Harjoitus meni niin, että ravasin pitkät sivut tai tein käynnissä väistöä ja laukkasin päätyyn ympyrät. Tein paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä harjoituksen aikana. Laukassa heppa meinas painua vähän sisäpohjetta vasten ja kallistua, mutta suoralla mentiin jo paremmin. Laukkasin vielä pätkät silleen, että suorat urat ja päätynn voltit. Loppuun menin vielä ravissa kahdeksikkoa perusistunnassa. Ihmeen hyvin meni. Lopetin harjoituksen Jerinnan rentoutumiseen ja eteen alas ratsastukseen.


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti