03 lokakuuta, 2012

Hei ruipelo muistatko jo me kuulutaan yhteen!


Tossa vähän ensi makua viime tiistaista. Olin siis tallilla Wilman kans ja me otettii asiaksemme kuvailla hevosia ja muitaki eläimiä enemmän ja vähemmän. Mentii ihan alkuu tervehtimää hellua ja kysymää että kellä voidaa mennä. No vaihtoehoiks tuli Hilma ja Nasa tai sitte Hilma ja Jojo jos jaksetaa oottaa. No kun meitä oltiin kerta pyydetty hevosia kuvaamaa päätettii oottaa Hilmaa ja Jojoo. Tässä on sitte vähä kuvailujen tuloksia. 

Ratsastuksesta vielä sen verran että tiistaina mä menin Hilmalla ja Wilma Jojolla. Meil meni tunti tosi kivasti vaikka alkuun sattu ja tapahtu vaikka mitä. Hilma taipu ihan kivasti ravissa vasempaan suuntaan ja laukat nous hyvin. Oikee kierros ei ollu yhtä hyvä, mutta treeniä treeniä. Eilen keskiviikkona olin korpikylässä ja pakko sanoo et vitutti ku ei ollu kuvaajaa. Menin Casmeuksella ihan mahtava poni! me hypättii ilman käsii ja no en menny ku kerran oli sen verran menevää se meijän hyppäily et oli pakko pitää kätöset ohjissa. Cassu taipu rasvissa ja laukassa tosi kivasti ja kuunteli hyvin. Tunnista jäi tosi mahtava fiilis ja haluun mennä sillä ponilla toisenki kerran!




-Heidi

3 kommenttia:

  1. eikös se oo casmeur eikä casmeus :p menin sillä messilässä, oli tosi ihana. pitäis varmaa tulla korpparii joskus käymää :)

    VastaaPoista
  2. joo oho on :DD mun moka joo kannattaa tulla käymää se on iha super!

    VastaaPoista
  3. eiku se on casmeus tai nii korpparis sen karsinas lukee mut listois casmeur :D

    VastaaPoista