25 tammikuuta, 2015

Parhaimmasta ratsastuksesta Pokerilla! Julkaisemattomia kuvia.

Edes sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka upea tuo hevonen on. Pokeri on niin yllätyksiä ja potentiaalia täynnä oleva ruuna ettei mitään rajaa. Muistan kyseisen ratsastus kerran liian hyvin. Vaikka siitäkin on jo puolivuotta! Harmittaa vaan, kun pitää aloittaa ihan nollasta. Kaikki lihasten kasvattaminen ja muu. No onneksi monipuolisella viikko-ohjelmalla ja huolellisella ratsastuksella päästään hyvin vauhtiin tietysti ruokinta puolta unohtamatta. No annetaan kuvien puhua puolestaan. Multamäen Tallia eli minua hah voi seurata instagramissa nimellä multamaentalli! Sinne tulee viikoittain kivoja kuvia ja inffoa tallin toiminnasta.


2 kommenttia:

  1. moi! bongasin blogin facebookista! onko pokeri sun oma? millasessa omistuksessa? käykö se tunneilla? :) otat muuten aika paljon kangesta :0 mut kivasti näyttää liikkuvan. anteeksi kun kysyn tässä. en jaksanut etsiä info sivua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo toi kanki on mun ongelmana! Ihme oli vaan, kun valmentaja ei siitä mitään sanonu.. :O Pokeri on ollut mulla puoli ylläpidossa ja sillon kun ei ole rahaa niin sillon ratsastan sillä silti eli ei ole omistuksessa, mutta oon sen ns. pääsääntönen ratsastaja. Sen ylläpitäjällä on neljä muutakin hevosta ja talli pyöritettävänä niin hän ei itse ratsasta kuin ihan satunnaisesti sen hevosilla.

      Poista