04 toukokuuta, 2014

Kun ei vaan osaa, pysty, kykene niin kaikki on mahdotonta

Musta on tuntunut nyt pitkään jo siltä etten osaa, pysty, kykene mihinkään ratsastuksen kanssa. Ei vaan onnistu. En osaa ratsastaa mitään hevosta. Teen kokoajan jotain väärin. En osaa istua. En pitää ulko-ohjaa edes kädessä saatika rentona ja tasaisena. Mitä mä teen? Pakko olisi nyt yrittää tsempata ja vaan luottaa, että tuntuma ratsastukseen palautuu. Etukäteen jo pahoittelut näin masentavasta postauksesta.


Menin eilen Pokerilla ja no se meni ihan hyvin. En vaan osaa istua sen selässä ollenkaan. En ravissa enkä yhtään laukassa. Ärrr. Menin pitkästä aikaa kolmipaloilla ja Pokeri tuntu tosihyvältä niiden kanssa. Postauksen kuvat ovat ainoat, jotka näyttää edes vähän hyvältä, mutta silti ihan kamalia molemmat. 


Pokerilla on ollut nyt uusi ratsastaja jo jonkun aikaa, joka on tosi hyvä ja opiskelee hevosalalla. Musta tuntuu, että vertaan itseäni jatkuvasti häneen ja ennenkuin edes nousen Pokerin selkään minulla on olo, että ei tästä kuitenkaan tule mitään. Etenkin, kun Piia tietää tasan miten me molemmat ratsastetaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti