19 marraskuuta, 2012

Yötä tallilla, valokuvausta ja ENKK korpparissa

Nooni nyt taas yks heppailu viikonloppu takana. Oltiin wilman kanssa pe-la yö tallilla. Ratsastettiin perjantaina ilman satulaa illemmasta tunti. Mä menin Pokerilla ja Wilma Veju nimisellä suokilla. Pokeri tuntu vähän sählältä ja ei kuunnellu hirveesti. Ei jääny erityisen hyvä maku. Wilmalla ja Vejulla meni hyvin, Wilma oli ensimmäistä kertaa Vejun selässä ja meni myös hyvin. Vejulla oli vauhtia, mutta siitä huolimatta Wilma pysyi kyydissä. 

Lauantaina meillä oli herätys muistaakseni puoli kaheksan. No me oltiin tallissa joskus 8 aikaan. Haettiin Hilma ja Pokeri. Menin Pokerilla ja Wilma Hilmalla. Tunti ei menny musta kummallakaan erityisen hyvin. Mä luoutin jo alku vaiheessa, koska Pokeri ei kuunellut sitten ei mitään. Ja Piiakaan ei ollu meijän matkassa ni en saanu neuvoja. Mä menin maastoon kävelemään sitten. Wilma jäi kentälle ja sen enempää en sen ratsastuksista tiedä. 

Iltapäivällä Piia passitti mut takasin Pokerin selkään kanget päässä. No nyt löyty kontrollia ja Pokeri malttoi kuunnella. Oli tosi hyvä tunti. Tein vaihtoja puoli vahingossa ja kokosin ihan reilusti. Pokeri tuntu joka askellajissa tosi hyvältä, mutta menevältä. Kyllä se tästä. Kuvia on vaan alkutunnista, koska Wilman piti lähtee niin samalla lähti kamerakin. Samaan aikaan Wilma meni Vejulla ja siitäkin muutama kuva tässä, niillä meni hyvin taas. Ratsastus jäi vaan lyhyeks, koska tuli kiire. Mä jäin vielä ratsastamaan.

Samana iltana oli vielä ENKK korpikylässä eli Entisten Nuorten Kouluratsastus Kilpailut. Kuvasin niitä ja pieni kuva näyte tuolla alimpana.

 -H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti